Work out

Jag har precis kommit hem från Korpen där jag gått på ett aerobics pass. Det var Emmy som höll i passet, och det var sjukt bra. Hon är så duktig, man blir motiverad och glad. Så nu ser jag på "I form med Anna Anka" och känner mig för en gångs skull supernöjd att jag redan tränat för dagen :)


Sunday bloody sunday

En super trevlig helg med kollegor och vänner. Har lite helgbilder som ni kanske får se lite senare...
Och sen helt perfekt med en typisk söndag, slapp, mys och mat. Kan ni fatta att det är första advent?






Vi tänder ett ljus
Sen tänder vi två
Och sedan det tredje så gärna
Och när vi tänt fyra vad händer väl då
Ja då tänder Gud en stjärna


Helgplaner

I helgen så är det mycket som händer, så jag har förberett och köpt lite nytt. Det blev bl.a. två klänningar (249:- och 299:-), en väska (149:-), ett armband (49:-) och ett par hårspännen (49:-) allt från HM. Sen har jag köpt lite nytt smink, lösögonfransar mm. Så i helgen så blir jag supersnygg. Längtar massor!


Monday

Idag har jag städat och tjuvstartat julpyntet. Detta eftersom jag vet att jag inte kommer ha någon tid i helgen. Men tomtarna och andra små saker har jag kvar i Jävre så de har inte fått komma upp än. Här är en liten egen design på en Julmobil, enjoy!



Nu beger jag mig till Korpen för lite Step! /K

Dålig uppdatering

Helgen har som vanligt varit fullspäckad. Förutom att ha jobbat Lördag och Söndag så har jag sett idol med Josefin och Sofia, handlat julklappar, ätit middag hos johan och jenny m.fl och pysslat i lägenheten. Så därför har inte blogga varit en topp prioritet. Imorgon ser jag fram emot en ledig dag fylld med massa juligheter och annat pyssel. Vi ses då /K


Harry Potter

Harry potter på bio. Jag vill så gärna gå och se den. Kalla mig nörd men så är fallet. Sitter just och tittar på "bakom magin på Harry Potter". Man kan ju inte undgå att bli impad av hur det går till. Tänk vilket heltidsjobb för huvudrollerna. Och säkert mer än så, de jobbar säkert dygnet runt ibland. Jag tror det skulle vara superkul att få vara med i något så stort, men säkert grymt jobbigt också. Till exempel att hela tiden bli igenkänd som en karaktär. Karaktären kanske blir ens andra hälft, någon man känner utan och innantill. Och som man säkert blir less på ganska ofta. Jaja, det ska ialla fall bli kul att se filmen :) /K


Toilet

Nu är min toa färdigrenoverad! Handfat och dusch är utbytt och i samband med det så passade jag på att fräscha upp lite :)


EFTER


FÖRE


Thanks

Kusin Elin var förbi idag med en liten present!  Ett superfint pannband som hon gjort själv :) Tack


Måndagskänsla

Idag känns som en typisk Måndag. Jag är trött, trött, trött! Men som tur är jag ledig imorgon och på Onsdag :). Så då blir det lite vila men också lite pyssel. Bland annat så väntar en helrenovering av toan, så vi ser väl om vi hinner med det?. Kramar K


Here it is!

Vissa av er ville se hur mina läppar blev så här kommer en före och efterbild :) Lite dåliga bilder kanske :P Förresten..här ser ni min nya hårfärg också!





FÖRE                                     EFTER


Iphone 4

Nu äntligen så är den min :) Som jag har väntat! Då vet ni vad jag ska syssla med resten av dagen ;)


Nu är det Jul igen!

Snö snö snö, det forsätter att snöa. Det betyder att Julen närmar sig. Och då är det väl inte undeligt att man bröjar längta efter att pynta, köpa julklappar, pyssla, dicka glögg och julmust, julbaka och andra mysiga typiska julsaker.


Restylane

Ja det är sant! Jag har fyllt mina läppar. Kände att jag ville testa och det är ju inte förevigt heller. Det ska hålla 4-6 mån men kan hålla upp till ett år. Här är lite förebilder och hur det ser ut får ni se när svullnaden gått ner :)










Det eviga nya livet

För de flesta så kommer den dagen eller de dagarna då man ska börja sitt nya liv (It´s a bitch)! Detta innebär träna och äta bra. Jag gillar att träna och visst är det gott med nyttig mat. Trots detta så kan det vara svårt att få det i en rutin. Men förhoppningsvis så håller det denna gång, har ju skaffat årskort på Korpen.

Så: Nu börjar jag mitt nya liv!


ta hand om dig

På salongen har vi tagit in märket Kérastase. Det är såå bra. Måste produkterna är Bain prevention GL och Chroma reflect!

Bain prevention-
Ett shampo som minskar det periodiska håravfallet och ger volym. Det innebär att man får tjockare hår och håret växer bättre. (så nu blir mitt hår lååångt)

Chroma reflect - En inpackning som reparerar alla skador. Den ger en otrolig glans till håret och soft känsla.


Blev en galen kväll igår

Efter jobbet igår så hämtade kusin Elin mig. Vi åkte och käkade lite och besökte sedan brorsan och hans tjej. Efter det kände jag mig lite spontan så jag gick till min jobbarkompis Robert som hade lite fest. Det var superkul! Träffade många braiga personer. :) På Challenge fortsatte natten






Love

Idag införskaffade jag ett par vinterskor. Både snygga och praktiska :) Det är äkta fårskinn så de är riktigt varma. Köpta på Scorett REA 599:- (ord.1198:-)


Lite Fynd!

Såklart var det ju såå mycket jag behövde från Ikea. Det var en trevlig dag som kostade dryga 2000:-



Glas är min svaga länk!




Ingvar Kamprad Elmtaryd Agunnaryd

Idag väntar en dag på Ikea med familjen Nilssons. Det ska bli super trevligt. Dock så är det lite farligt eftersom jag har kredit upp till trettitusen :/ Sen ska vi väl passa på att besöka fjällräven outlet och skopunkten, så kanske jag har några fynd att visa ikväll?? Vi får se.


Dagens


Sisters

En trevlig kväll med mycket mys och världens bästa systrar!


RSS 2.0