Monday

När jag klev upp ur sängen idag så hade jag fortfarande ont i fötterna från gårdagen. :P Typiskt. Hoppas den här långa dagen går bra iaf. Ska nämligen färga håret på syrran och mamma efter jobbet. :) KUL.

Har ju glömt att visa hur min spegelvägg blev... Jag är supernöjd, men det kanske kommer komma till någon fler senare :)


Bröllopsmässa

Idag har jag jobbat på bröllopsmässan. Det var superkul! Jag gjorde två tjejmodeller och en kille (Malin, Agnes och Gustav (från stylisterna på kanal5play)). Dom blev jättesnygga och jag känner mig riktigt nöjd. Här kommer några bilder.







Hade tänkt vara hurtig och hinna träna ikväll också, men jag är alldeles för trött. Det har dock blivit träning alla dagar i veckan förutom onsdag så jag är värd en vilodag :P HIHI Men det har faktiskt gått riktigt bra i veckan. Nu står vågen på 71kg, vilket innebär att jag har gått ner 1,8kg på två veckor. Lite segt kanske men jag är supernöjd :)

Saturday

Idag så Permanentade jag Johanna, hon blev skitfin! Om jag hittar en bild ska jag visa. (glömde att ta en bild :P) Nu ska jag iväg på bio med Hanna. Vi ska se "Love and other drugs", har hört att den ska vara superbra. :) Kommer dock bli svårt att hålla sig från godiset. Men jag ska nog gå och köpa lite frukt istället. Imorgon ska jag vara med på bröllopsmässan på nolia. Så det blir en heldag för mig. Det blir iaf superkul!


Today

Att träna tar tid! Har haft fullt upp hela veckan. Och dessutom ska jag jobba hela helgen :P Men trots det så är det ju Fredag! :) Då måste man va gla´


1:a veckan

- 0,5kg Inget att skryta om kanske, men det känns faktiskt bra. Hade dock något återfall i början av veckan (fika :P). Men nu känner jag mig mer taggad än någonsin. Har införskaffat nya träningsskor från Nike, kläder från H&M inklusive en sportbag och en reflexgul sportbh. NU KÖR VI!







Fredagsmys

Såå skönt att jag är ledig i helgen. Har dock många saker att göra, men bara roliga saker. Men just nu är jag helt slutkörd, så då pasar det bra med lite fredagsmys (nyttigt fredagsmys).


Adrenalin Ultimate

Har precis kommit hem från ett otroligt härligt aerobicpass! Jag är helt slut samtidigt som jag är lycklig genom hela kroppen :) Jag misstänker träningsvärk imorgon... Det har faktiskt gått riktigt bra med träningen i veckan. Men på matfronten lite sämre, har fikat lite för mycket :P Hihi

Min hyresvärd skriver alltid ett ordspråk på hyresfakturan. Riktigt mysigt tycker jag.
Månadens ordspråk: "Antingen så finner vi en väg, eller så gör vi en". Tänk på de ni ;) /K



Kollektion

Här är en tjuvkik på salongens kollektion 2011. Vi var och fotade idag, så sjuukt kul! Dock blev det en lång dag från nio till halv sju. Men det var det värt! Vi var och fotade i Luleå på DanielPhoto, Jätteduktig kille :) Längtar till alla bilder är färdigretuscherade. Ps: var på aerobic när jag kom hem, alltid lika befriande :) /K


I Form med Karin Nilsson

Yes, precis som det låter. Nu är det slut med bara prat. Jag har bestämt mig! Nu ska jag komma i form. Och genom att skriva om detta på boggen och lägga ut mig själv totalt så tror jag att jag verkligen kommer köra 110 procent. Dessutom hoppas jag kunna inspirera er också. Nu kör vi!

Dag 1

Vikt: 72,8

Midja: 85 cm

Lår: 59 cm

Överarm: 33 cm


Jag har inget speciellt mål, varje kilo är en vinst i mina ögon. Men framförallt så vill jag ju känna mig vältränad. I matväg så har jag tänkt köra på nyttigt och kalorisnålt, och självklart kommer portionerna bli mindre också. Men det är framförallt träningen jag vill komma igång med.

Middagstips: Enklet och gott, köttbullspytt! Finns att köpa färdigt i frysdisken. Mycke grönsaker och få kalorier.

Let go!! /K



Uppvaknande

Idag så var min lillasyster Ingrid med i en trafikolycka, skolbussen krockade i en lastbil. Det gick bra, bara lindriga skador. Men det är klart att det sätter spår och att man blir orolig. Ett uppvaknande minst sagt! Nu skickar jag min tanke till alla som var med i denna krock. Änglarna var med er! Kram

Från gårdagen

Fick ju en massa fina presenter :) Bl.a en mikro, snö örhängen, presentkort, pengar, en spegel till min samling  (som snart ska upp på väggen), en tavla, en mascara mm. Tusen tack för allt fint! :)










Ons(Karins)dag

21 år! Tiden har börjat gå så himla snabbt. Det är nu det börjar gå utför. Eller? Det känns iallafall ganska onödigt att fylla 21, men det ska bli trevligt med presenter, kalas, och trevlig familj och vänner. Nu ska jag bara njuta av dagen och göra i ordning inför kvällen. :)

Dessa jeans köpte jag på VILA för några dagar sen. Helt underbara!! Det är jeans tights som ser exakt ut som vanliga jeans med knapp och gylf. Tydligen är det en modell som alltid finns men kommer i olika färger, så jag ska definitivt köpa fler! Inte så dyra heller, 300:-


Tisdag

Imorgon fyller jag år! Jipppie! Och helt perfekt, jag är ledig idag och imorgon. Så idag så är det storstädning inför kalaset imorgon. Nu ska jag och luncha med Mamma. Vi ska även gå en sväng på stan, trevligt! Sen måste det ju bakas också, så jag har fullt upp hela dagen! See u later/K


Nelly.com

För några dagar sen fick jag hem ett fint paket från Nelly. Det var dessa skor som jag hittade på rean för 129:-, ett riktigt fynd. När man ser skorna på nära håll så är det små nitar som skimmrar läckert :). Det blev ett armand för 19:- också.


Nytt år... Nytt Smink

Igår var jag och hämtade mitt efterlängtade paket från elf. :) Det var ett stort paket som väntade med massor nytt smink, bl.a sminkväskor, puder, mineralfoundation, ögonskuggor, lösögonfransar och mycket mer.

 


RSS 2.0