Sneak Peak

Här får ni en sneak peak på hur jag kommer se ut i vår! :) Vilket är SNAART!! Är så himla glad! Lite kallt att börja använda nu kanske, MEN det ska ju blir milt i helgen ;)









Jacka från VILA (899:-), Väska från Gina Tricot (299:-), Skor från Scorette (799:-), Pannband egentillverkat :) hihi

Love /K

Onsdag

Här kommer lite bilder på min egen gjorda skärbräda :) Är sjukt nöjd! Om än den inte är så avancerad...




Trötter

De senaste dagarna har jag kännt mig riktigt riktigt trött. Men trots det så har jag tränat flitigt...eller inte jätte flitigt men tränat iaf. Vägde inte in mig i söndags, så nu får man hoppas på toppenresultat till på söndag!

Har redan fastnat för Big Brother..(suck) Så nu ska jag kika på det. Vi hörs imorgon! (Ledig :) hihi)

Snart helg

Åhh vad jag läntar till helgen! Jag är ledig! Så jag ska bara njuta och umgås med en massa fantastiska människor. Men nu ska jag sova. Är så himla trött efter ett hårt aerobicpass på Korpen. :) Så God natt och sov gott! Puss

Gammal bild


Today

Jag har haft fullt upp idag trots att jag har varit ledig. Bland annat så har jag tillverkat en egen skärbräda (den ska ni få se senare), Tränat, lagat mat, klippt mormor, handlat och lite annat småpyssel. Riktigt härlig dag. Gjorde en Karré stek i ugnen med lite potatis, morötter, palsternacka, vitlök och krydda. Ser det inte gott ut? :) Nu ska jag se desperate housewives. Har lånat boxen av kusin Ida, så nu ska jag börja om från början :)


Weekend

Helgen har varit fullsmockad. I fredags Hade vi after work med jobbet på Challange. Igår så firade vi Mormor och Morfars 50års bröllopsdag (helt otroligt va?) Så efter jag slutade jobba igår så åt vi på pentryt, och sen åkte vi till Skeppet och hade mycket trevligt. :)

 

Som ni förstår så är en sån här fullsmockad helg svår för både min träning och mitt försök att äta nyttigt... Men jag kan ändå meddela att jag har nått min stora milstolpe (men knappt). Idag vägde jag 69,9kg :P -0,6kg (under 70). Så trots denna fullsmockade helg så har det gått åt rätt håll :) Nice! /K


Today

Här har ni min nya frisyr :) Som jag förstod så blev jag för snål för att klippa kortare på en gång. Men det kanske kommer senare ;)

Innan


Efter



New Hair

Jag har färgat utväxten och frächat upp håret lite allmänt. Varför? Jo för att jag har köpt nytt löshår! :) Fick en spontan känsla, en av många på sistone. Så nu blir det en lockig lite längre page. men det får ni se imorgon. :)

Fick med en hemlig överaskning från Rapunzel, nämligen lösögonfransar :) Like it!




Tuesday

Städa √

Träna √

Färga håret √

Promenad i solen √
Stylisterna på Kanal5play √

Vila √



Hittade en bild från i sommras! Åååh... trodde inte att jag saknade mitt långa ljusa hår så mycket :) Men det gör jag!


Sunday

En helg full med massa roliga saker. Roliga saker = träffa mycket folk = lite för onyttig mat! Men vikten står kvar på 70,5... Men nu är helgen över, så då är det bara tillbaka till nyttigheten och träningen :)



Från jobbet idag :)

Nails

Var och gjorde Naglar idag. Är verkligen supernöjd! Tack Ann-Louise! Dock så är det väl den värsta bilden ever, men naglarna är ju fina så. Observera kronan på ringfingret, LOVE! :) / K

BTW- Förlåt om jag inte har svarat på era kommentarer, har haft nått tjorv på bloggen :P Nu blir det bättre!


New stuff

Jag har börja gilla kavaj otroligt mycket. Har flera stycken, men jag saknade en klassisk. Så jag var på MQ och fyndade en STOCKH LM kavaj på halva priset! (ord. 999:-) Sen så införskaffade jag de skorna som jag trånat efter i flera veckor från Scorette, riktigt höga ska jag säga :P. De fick jag 100kr billigare för att jag har blivit en Scorette Soulmate (medlem), alltså 599:-.

Tyvärr så ska ju Önska i Pite stänga... :( men till min fördel så hade dom utförsäljning 50%. Så då införskaffade jag en till Eva Solo karaff för kaffe (men kan säkert användas för annat också (får vi hoppas) Och sen även några skålar från Jon Eliasson. :) FyndKarin!



 


Run Forest Run

Nu måste jag peppa mig själv lite. Har inte varit och tränat sen i fredags... Har ju dock haft fullt upp hela helgen, men idag så blir det korpen. Självklart så är aerobics kl 18.30 och jag slutar 19.00, så då blir det lite gym och möjligtvis Bodypump istället. :)


RSS 2.0