Förberedelser

Som många av er kanske redan vet så är det på onsdag som jag äntligen ska få operera bort mina halsmandlar. Men nu när det då äntligen har börjat närma sig så känner jag mig skitnervös. I posten kom ett brev med fyra stycken A4 där det stod vad jag får och inte får göra innan och efter operationen. Jag ska förståss vara nersövd under operationen, bara en sån sak. Aldrig har jag blivit nersövd tidigare :S Men jag ber att allt ska gå bra. Så nu är det bara att förbereda sig. Jag ska packa lite och städa undan i lägenheten. Imorgon jobbar jag, och sedan blir jag sjukskriven en vecka.



Detta är några saker jag säkert kommer få användning av närmsta tiden!


I´m lovin it



Ny tröja från Vila (399:-) Som jag har letat efter just denna tröja och äntligen hade den kommit till piteå också!

Ny Jacka?

Först måste jag börja att berätta att när det kommer till varmare jackor och skor så tycker jag det är en pina att shoppa. Man ska punga ut stora pengar på något som man ska trivas i nästan alla dagar. Så i höstas var det dags att införskaffa en ny vår/höst jacka. Jag hittade då på Åhléns jackan på bilden nedan. Jag trivdes verkligen superbra i den och köpte den på direkten. 600 spänn la jag ut på den. När jag nu plockade fram den så fungerar inte dragkedjan på den TYPISKT! Och självklart så finns ju inte åhléns i piteå då. Så nu är det bara köpa sig en ny jacka?


Tatuering

Tänkte bara bjuda på en bild av min tatuering som gjordes den 7 september! Tro, hopp & kärlek :) Enjoy


Puls


Jobb+ en lördag+ löningshelg+bra väder= Mycket att göra! (Kul)



Ljus




Min grej är att tända ljus! Så är det bara. Att tända ett ljus ger en bra atmosfär och man kan varva ner bra. Ljusstaken på bilden är en present från förra året när jag var luciakandidat.

Efter jobbet idag gick jag och mina arbetskamrater på Golden och käkade lyxmiddag. Sen gick vi till Mia och åt lite godis till Idol. Mycket trevligt!

Nu sitter jag i lägenheten med brorsan (som fyllde 23 år igår GRATTIS), så nu ska man kanske vara lite social.

Kramis


Jobb

Nu väntar en till hel helg jobb. Det känns helt okej eftersom jag på onsdag blir sjukskriven i en vecka. Ska opereras då. :S Det är halsmandlarna som ska väck. Sjukt nervös! Men det ska bli skönt att slippa allt krångel med halsen :) Nu-jobb! /K


fripassagerare

Hem från jävre till stan så hakade lillaYster Kerstin med. Då får jag lite sällskap och Kerstin lite sovmorgon. Såklart så sitter vi och smaskar på lite godsaker och ser på det förbjudna Kungarna av Tylösand :P  Kan det finnas nått knäppare. Men det är helt klart underhållning!


Middagsbjudning




Då var man ledig igen! Så idag passar jag på att bjuda Mormor och Morfar på 3-rättersmiddag. Till förrätt blir det en medelhavstoast med räkor, gravad lax, gräddfil, stenbitsrom och rödlök. Varmrätten blir Ungstekt lax med creme fraiche och pressad potatis, serverad med en medelhavssallad. Slutligen till efterrätt blir det panacotta med vanilj och hallon. Mums! Tänkte att jag skulle lägga ut receptet, men då insåg jag lagar mat efter känsla så ett exakt recept finns inte. Laga mat med hjärtat! ;) Nu är det dags att börja förbereda, hejs! /K


NY FÄRG


FÖRE



EFTER


black outft



Jag var på stan idag med Hanna och köpte då denna kavaj (360:-) och sammets läggings( 160:-, som knappt syns).  Dessa är inköpta på Vero Moda!



Skönt i höst! Ett pannband med en söt rosett på. Kommer från MQ (149:-)




Till sist några armband att matcha min fina klocka med! (49:-)

Mysis

Det blev en trevlig kväll då man fick övernattnings besök av Hanna :) Vi har passat på att göra lite hår inpackning, ansiktsmask och sen bara myst! Nu sitter vi och ser på New York fruar där vi har en tjej från Piteå, som btw har fixat sitt hår på salongen! Så det ska visas i programmet nån gång! Spännande :) NU- Mer mys


Vad är detta??



Tro det eller ej men detta hittade jag på coop när jag handlade. CHOKLAD! Vem skulle vilja köpa detta? En chokladkaka som heter madagascar med ett superläskigt ansikte på. Huvva! Kolla noga på bilden asså? Kan inte riktigt fatta. Kollade inte så noga vad den innehåller, men jag vet inte om jag vill veta.?!

/K

Nu är det dags

När jag slutat jobba klockan fyra så beger jag mig mot vallokalerna med mitt val i min hand. Jag har efter många om och men bestämt mig. Men är det rätt? Ja, för tillfället! Sen så tror inte jag att det kan bli så fel att sverige går under?! Och framförallt så kommer det en ny period om 4 år. Och då lär man ju se hur allt har gått. Och lärt sig mer. :)  Nu frukost!





Ego förståss


morgonregn

Då var det en ny dag och man vaknar av regnet som smattrar mot fönsterrutan. Otroligt mysig, sitter och äter min frukost med tända ljus. Gruvar mig dock för den korta promenaden till jobbet som kommer sluta med mig sjöblöt.Tur att ma kan fixa frillan på jobbet! 

/K

Full dag!

Efter en lång dag på jobbet så blev man bjuden av farbror och faster på middag. Riktigt mysigt när alla var samlade :) Det blev tacos MUMS! Och glass med maräng. Tack :) Hade riktigt heta intressanta diskutioner om valet med Sara, nyttigt men visst blir man trött.

Är så shoppingsugen just nu!!! Tror det blir lite smink grejer från nätet, kicks.se! Bra sida :)

Önskar att jag hade något mer värt att skriva men jag är för trött, så jag bjuder på en bild istället ;)



/K

uppfräschning

Under mina två lediga dagar har jag jag fått en riktig uppfräschning! I lägenheten har jag städat, diskat, tvättat, nybäddat och pysslat lite. Inte nog med det, jag har också rustat upp mig själv , duschat, rakat ben, hårinpackning, målat naglarna och bara tagit hand om mig själv.

Nu är det tv tajm och snart sängdags. Ska man se debatten inför valet? Jag tror inte jag orkar med det, blir bara mer förvirrad. Men snart är det över. Nu ser jag fram emot morgondagens jobb. Ska även jobba hela helgen, och det känns faktiskt inte jobbigt alls:)

Här kommer en liten frågeställare(med tanke på mina lediga dagar): När blir ens liv fulländat? /K

New stuff

Här är lite nytt från min shoppingrunda igår. Det är självklart att när man inte ska köpa något så hittar man massor. Typiskt! Men jag är glad iaf. Har faktiskt haft lite av ett shoppingförbud, så då kan man väl unna sig lite. Är ju trots allt löning på 8 dagar!




I höst så är det hud som gäller, eller hudfärgat. Den här tröjan blir supersnygg med en liten topp under, eller för mer täckning ett linne :)




Här har vi en pastellig grå/blå tröja. En lite annorlunda tröja för min smak egentligen men med min nya frilla tror jag det blir perfekt.




Här kan man också visa lite hud om man vill, men jag tror den blir supersnygg men en långärmad tröja under (kanska gammelrosa) ;)




Reaavdelningen levererade bra. Denna söta topp fick jag på halva priset. Passar perfekt till en svart kofta som jag har med en liten puffärm.




Nytta blandat med nöje! Är supernöjd med min karaff från önska, går använda både till varm och kall dryck me några små finesser. Sedan även en nödvändig hålslagare och två par örhängen 29:- styck


PYSSEL




Detta konstverk är stulet från Ester Hellstöm, eller rättare sagt från henes arbetskamrater. Jag tyckte det var så snyggt och i söndags satt jag i 3 timmar och sydde dessa. Inte a piece of cake om man så säger. Men jag är jättenöjd med resultatet. Nu måste jag väl ha ett av de snyggaste fönsterna i stan!!?

Nu då...

Nu börjar bloggen få lite struktur. Men inte tack vare mig utan Robert Loos!

Hur kommer det sig att jag är helt slut efter en vanlig dag på jobbet? Jag har längtat efter sängen sen jag kom hem vid 7 tiden. Så jag tänkte faktiskt söka mig till sängen strax. Imorgon väntar LEDIGHET!! Och även på torsdag. Så på mitt schema står städ, tvätt och vila! Hoppas det hinns med lite kompisar och shopping också :) När jag öppande brelådan idag väntade det nyaste från Åhléns. En av mina favoritaffärer, som såklart bara därför inte finns i Piteå längre. Så nu ska jag lägga mig i sängen och gotta mig i massa erbjudanden som jag inte kan få tag i! :P




Sov gott KB


New haircut!



Inte den bästa bilden, men så här ser min frilla ut för tillfället! Mia är det exlusiva frisören, TACK! Till veckan väntar en ny färg.

Ursäkta röran!



Än så länge är det väl inte så många läsare att ursäkta mig för. Men till er som jag visat min blogg?! Jag exprimenterar för att få en lite finare design...Usch! Inte är man så teknisk av sig. Men det går mot rätt håll och jag hoppas att jag strax kan börja leverera lite godsaker för er att läsa och se på!

Kram /K

RSS 2.0