Turkeyyy!!!



7 september så smäller det! Turkiet med Linneruth 1 vecka, inte helt fel. Checklista innan semester: Sola, träna, packa, halvera packning, spara pengar, ladda!!! Nedräkning: 7 dagar kvar


Måndagspysslet!

 



Detta var lite av det jag pysslade med igår. Var i jävre och pysslade med Mamma. Blev en bokstav i frigolit täckt med tyg. Sen blev det lite vinbärssaft och gurksallad från mormor, mysigt :) Hyllan på bilden fyndade jag på Ikea i sommar för 129:- / K


News





Nu är det dags för lite nytt i garderoben. :) Älskar verkligen mina nya Vagabond skor från scorette (999:-) Dom passar både till vardags och fest. Sen av erfarenhet så är hållbarheten på Vagabonds skor väldigt bra, och därför prisvärda. Just denna matta skintyp ska inpregneras med spray, sen kan man använda en skincreme som inte blir blank då den behövs frächas på lite extra.
Det var också dags att inhandla mina favorit jeans från vila. (299:-) det är deras basjeans, en typ av jeansläggins men med dragkedja och knapp. Love it! Har både i denna färg men även en ljusare tvätt.
Fyndade även på vila en blus i ljus rosa/beige ton. Perfekt höstfin top. (299:-, rea 30%)

Ps: Har äntligen börjat sprudla lite inpiration, hoppas på en trevlig blogghöst! /K

Jag saknar dig

Jag och Stina var på bio och såg filmen "jag saknar dig". Filmen från PITEÅ! Eller ska man skryta med det? Vet inte riktigt vad jag tycker om den. Jag grät men även skrattade (på ställen där man inte ska skratta). Det var nog de dåliga skådespeleriet som drog ner mitt betyg på filmen. Men kul att den både är filmad och utspelar sig i Pite(Pite kan behöva sättas på kartan ordentligt).

Och förresten " Jag saknar dig!" / K




Lite bilder från Gotland!

Hade ju så sjukt kul på Gotland! Möhippa, bröllop, Visby, god mat, och galenskaper. Så dessa bilder kanske inte är så rättvis men :) Here it is!

RSS 2.0