Cute



De här söta chiwawa valparna har jag fått umgås med i Uppsala :) Cute?

Det är ju alltid skönt att få komma hem. Och nu har jag precis packat upp alla nya inköp. Där bland två par byxor, en klänning, två blusar, sportlinne, Fred Perry skor, och helt nytt smink från Make Up Store! :) Man kan inte vara annat än nöjd. Men jag har ingen förhandsbild att visa än. :) Bye bye /K

Relax

Då var det hemfärd imorgon. Har ju varit i Uppsala sen i söndags för er som missat det. Det har varit toppenskönt att bara få shoppa lös, ta det lugnt och  äta gott!
Så det är därför jag har passat på och tagit semester från bloggen :)
Men när jag kommer hem ska jag visa det jag har köpt :D vilket är mycket!
Kram / K

Today

Livet är fullt upp när man jobbar och tränar. Men jag jobbar bara till lördag sen får jag några dagars ledighet när jag åker till Uppsala! Jippie! Packningen började igår. Nu ska jag vara tapper och bege mig till jobbet.

 

Handlade och blev sugen på Yoghurt


Work out

Yes! Nu har jag gjort det! Varit på gymmet på en lördag :) Hurtigt /K


I did it

Nu har jag bokat! Ska åka ner till lite släkt i Uppsala. Bara ta det lungt, shoppa och göra massa roliga saker :) Längtar massor! Jealous much?



Tisdag

Härligt att vara ledig :) Jag passade på att gå på stan, men insåg att jag hade inte samvete att handla något... Har känt mig så sparsam på sistone. Kanske för att... nej, den ska jag hålla på ett tag :)

Köpte iaf ett linne från H&M. Bara 49kr, ett riktigt fynd.




Sjuk...

Jag som trodde att jag var på bättringsvägen. Nej, inte alls. Mina ögon är såå svullna som de bara kan vara. Men jag deppar inte, försöker istället att göra allt i min makt för att bli frisk! Medicin och sömn! Love K


Tiden har stått still

Jag har inte kännt mig helt hundra de senaste dagarna. Lite halsont och trött. Men jag har gjort allt i min makt för att slippa bli sjuk :)

Bloggandet har varit ganska dåligt måste jag ju erkänna! Har inte så jätte mycket att bjuda på heller just nu, men gjorde lite shopping på Ängsbodan idag. Så det blev lite småplock :) Enjoy! Kram /K





RSS 2.0