Flåååd


Vad hände??!

Kvällen började lugnt! Nu har det ordnat upp sig :) OMG What happened? Shopping deluxe


Kommentarer

Ni får mer än gärna kommentera inläggen, men jag vill bara uppmärksamma er om att jag inte verkar kunna svara på dem genom den här appen. Men fortsätt gärna, jag kan ju alltid smsa tillbaka :)

Bilder från igår :)


Hej o hå

Framme i Koh samui! Känns riktigt nice, och lite mer i civilisationen än Lanta. Vi har precis käkat Kerstins favvo, en majskolv som hon längtat efter i flera dagar. Nu blir det att duscha av sig, kanske en massage och sen lite nightlife :)

Puss


Måndag

Idag har det varit en ganska underlig dag. Bara slappt men skönt. Har ständigt haft en mättnadskänsla men ändå hungrig på samma gång.

Jag kan meddela att jag läst ut den andra boken i hela mitt liv nu (självmant)! Det var boken Ego Girl av Carolina Gynning. Den var faktiskt riktigt bra. Roligt att jag för en gång skull kunde läsa ut en bok innan jag tappade intresse. Och på ca en vecka också :) jippie! Nu ska firas med en banana shake. Kramisar

K & K


Our place

Här får ni en inblick i vårat boende. Ändå helt okej om ni frågar mig. Men nog har vi bott lyxigare ;)

Nu är klockan 19.35 och vi ska käka lite food. Maten på det här stället har ju inte varit den bästa. Servitriserna har ingen koll på nått, betalning, vem som har beställt, vad man beställer o.s.v. Men vi gör ett nytt tappert försök.

Have a nice evening/ K &K


Snorkling på Koh Rok

Idag har vi haft en heldag med snorkling, kul! I början var det super mycket våger, vilket gjorde oss båda sjösjuka. Men när det gick över så var det en superhärlig dag :)


Kryp

Här på Koh Lanta har vi mött på de första krypen. Än så länge har dom varit snälla. Och vi har inte flippat ur heller ;). Jag ska ta några bilder och lägga upp! Puss


A day by the pool


Lanta island

Nu är vi framme i Koh Lanta. Blev en båttur på 4h där vi kunde ligga på däck och sola. Känns riktigt trevligt och väldigt nytt. Har en klockren gigantisk pool och 50m till stranden. Imorgon blir det en heldag med sol. Sen har vi tänkt fara och snorkla någon dag här, får se när det blir av.

Ha det! /k & k


Today

Idag är första dagen med mulet väder, och tur var väl det som varmt som det har varit idag!

Har precis kommit hem från en massage. Innan det hann vi shoppa lite och bokat in vårt nästa resmål. Imorgon bär det av till Koh Lanta.

Till Ingrid
Vi tänker på dig. Hoppas operationen gått bra. Krya på dig. Vi älskar dig! Puss

K & K


Water for Elephants

Vi har skaffat nya kompisar. Vilka underbara djur! :)


07,42

Just uppstigna efter en god natts sömn! Ska gå ner och käka frukost på hotellet, en bra frukost men konstig. Är mest varmrätter till frukost liksom ris, grytor, friterat och mackor med endast marmelad som pålägg. :P

Idag ska vi och rida på elefanter i djungeln, sjukt kul. Uppdaterar med lite bilder senare. :) /K & K


Lite pics från dagen


Sweden

Vårat nuvarande hotell är verkligen lyxigt. Och ändå det billigaste boendet för oss hittills. Här bor ganska mycket svenskar som vi har delat några ord med. Är det inte konstigt att när man är utomlands så är man tjenis med allt som har med Sverige att göra. Men för våran del är det ju trevligt att få byta några ord med någon annan när vi bara har varann.

Det lustigaste hände oss på stranden idag!
Vi kom ganska tidigt till stranden och fick första parkett bredvid en äldre karl. För er som inte varit i Thailand så kan jag berätta att på stranden kan man verkligen handla allt. Det finns bl.a kläder, smycken, solbrillor, mat och all slags dryck som thailändarna går förbi och säljer. Nu när vi känner oss lite rutinerade och har spanat in vad vi vill ha så var vi som på g idag när dom kom förbi. Det enda "problemet" var då att varje gång vi skulle ha något så betalade våran strandgranne det åt oss. Måste inflika att han var rysk och kunde absolut inte ett ord engelska. Sen hade han förstås speedos och var rejält brunbränd.
Vad ville han?? Vi blev lite obekväma och till slut smet vi tillbaka till hotellet när han gick ner i vattnet för ett dopp. Shit! Men nu känns det bra, inga bortkastade pengar idag :) hihi

Ikväll väntar god middag som vanligt, och sedan kanske nån sväng runt kvarteren! Puss K & K


Naked pics

Kerstin fotade mig när vi hade kommit hem från stranden :) #Svettigt #Naked #Tatoo


B e a c h

Idag har vi spenderat hela dagen på stranden. Druckit mycket iste och vatten, blivit insmorda med aloe vera och sol&bad också förstås! Färg har vi också fått ;), trots att vi var skeptiska.

Vi har precis kommit tillbaka från lite strosande på marknaden här i Patong. Nu ligger vi på rummet och ska väl sova på ett tag. Det är ett som är säkert, man blir trött av sol! :)

Såg att ni har det kallt därhemma?! ;) haha! Nä ingen skadeglädje här :) hoppas ni har det bra för det har vi :D

Pussokram K & K

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/2153046/images/2013/pic_50f9556c9606ee32f8b831db.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/2153046/images/2013/pic_50f955d6ddf2b30b302277a5.jpg" class="image">


Thailand!

Nu är vi äntligen här! 3 dagar gjorda och 27 dagar kvar :) Nu har vi tagit oss till Phuket och ligger på hotellet och ska sova. Utelivet verkar vara poppis här så nu hoppas vi att vi kan sova så vi får en lång soldag vid stranden imorgon :)

Pussokram K & K


RSS 2.0