100%

Nu är det snart dax att åka iväg. Vi styr mot Gotland! Första hållpats är uppsala :) Det kommer bli en rolig bilresa, speciellt nu när Syrran skaffat Körkort!! :) Grattis!

Många uppsättningar på schemat just nu, hade en brudtärna idag (ganska avancerad frisyr). Imorgon blir det en rolig dag efter som jag har 3 kunder som ska stylas inför bröllop :) Nu ska jag hoppa i säng. God natt små människor...Puss /K


Onsdag

Igår började jag packa inför Gotland! För er som inte vet så ska hela Nilssons klanen ner till gotland på bröllop. Min kusin gifter sig :) Finns bara ett ord att beskriva hur denna resa kommer bli...Galen!!! Längtar massor.

Nu är det bara iväg och jobba :) ha en trevlig dag / K 

Bilden är från midsommar! Imitation toker :P


asså shiit

Syrran fyllde alltså 18 år i fredags. Helt sjukt, och otroligt kul :) Grattis igen! Ett visdommens ord från mig till dig:

Lev i nuet, gör det som känns bra här och nu. Glöm gårdagens tabbar och ta vara på gårdagens framgångar. Men framförallt se framtiden som en present, en present som du kan göra vad du vill med!



Mjukstart

Då har man börjat om att jobba. Började jobba måndag sen blev jag ledig redan onsdag och torsdag :) så det kan man ju kalla en mjukstart. Sen så jobbar jag ju bara en och en halv vecka till så åker jag till gotland en vecka :D Längtar!!

igår var vi och åt afterworkbuffe på nodo några tjejkompisar. Det var sjukt trevligt. Sen bagav vi oss till 1906 senare på kvällen där jag hittade min nya stil. Hiphopkarin? :) Ja varför inte?


Kollektionsbilder

Nu har kollektionsbilderna äntligen kommit :) Älskar bilderna och Sandra gjorde ett toppenjobb! Vad tycker ni?








RSS 2.0