Today

Nya naglar, yes! Det var verkligen på tiden. För er som kanske undrar så fixar jag mina naglar var 3:e vecka. Det är något som jag känner jag vill unna mig. Jag har ju inte förmånen att få gå till frissan. När mitt hår fixas så är det oftast ett stressmoment efter jobbet, ingen njutning med andra ord. Idag så blev det "disconaglar", hihi. Nice!


Måste ju visa min nya snygga jacka också! Ett riktigt kap. Funkar både till vardags och lite finare. 349:- från Vero Moda.


Karin och Mia´s bryggeri

Nu när det är bärsäsong så började jag fascinera mig för tillverkning av vin och likörer. Ganska läckert att blåbär, vatten och en sockerbit blir en alkoholhaltig dryck..?? Detta blev naturligtvis någontng jag blev tvungen att testa. Så med hjälp av min mor blev det tillverkning av blåbärsvin, apelsinlikör och citronlikör :) Blir trevligt när allt är klart och vi får provsmaka!


Turkietresan!

Kom hem från Turkiet i onsdags. Det har varit en superhärlig resa! Men i slutet så lyckades jag drabbas av förkylning och öroninflamation. Därför har jag varit nästan sängliggandes i en vecka nu. Men äntligen har penicillinet börjat verka :)
Här är lite bilder från resan :) Enjoy!


Jag och Sara påväg mot Alanyacity första kvällen


Kleopatrastranden, helt magisk :)


Sista shoppningrundan


Städerskorna trodde nog att vi var ett par :P Hihi


Today

Idag gäller det! Nu beger jag och Sara oss mot Luleå airport! Hoppas vi har en fin vecka framför oss :) Vi får se om jag hinner uppdatera bloggen något. Men annars får ni ha det bra :) Puss /K







Igår var jag och fixade nya naglar! Snygga va? ;)

Förberedelser



Håller på att längta ihjäl mig till Turkiet! Tur att är ledig imorgon också. Det är mycket som ska fixas innan. :) Imorgon ska jag Träna, sola, tvätta, göra nya naglar, packa, inhandla det sista, träna mera och lite andra småsaker. :) 

Som ni ser står nu även mycket träning på schemat eftersom att korpen haft invigning av det nya :) Så nu är det såå kul att träna och utbudet på pass är bra och stort :) Så idag blev det ett springpass imorse (dock ute i det fria)och sen ett aerobicpass!

Nu ska jag sova :) Sleep tight ;) /K


Friday

Dom flesta säger: ÄNTLIGEN FREDAG! Jag säger: Okej, fredag, 3 helgen i rad med jobb, 3 dagar kvar med jobb. LÄNGTAR TILL SÖNDAG! :) 5 dagar kvar till Turkiet!


RSS 2.0