Måndagsledig

Ojj så skönt det var med lite ledighet! Idag har jag bara softat. Bakat lite bullar, lagat mat, sola, prommenerat och hoppat studsmatta :) Hihi


Fredag :)

Då var det fredag igen... Tyvärr så ska jag jobba hela helgen, men man hinner nog ändå med lite kul :) See ya



Observera mina nya (mammas) nya gardiner i bakgrunden :)

Love is in the air

Idag när jag gick till jobbet så slog det mig! Jag älskar verkligen sommaren! Det pirrar nästan lite i magen när jag tänker på att åka och bada en varm sommardag. Sen är björken utanför mitt fönster alldeles full av gröna blad, man har tillochmed glömt bort hur grönt det kan bli. Mitt liv är på topp. Har knappt någon tid över. Det är träning, solning, grillning, promenader, shorts, bikini, sallader, och allt detta med underbara vänner och familjen.

Love ya / K


Check

Åhh vilken härlig dag! Jag har hunnit med så mycket.

Spinning 
Nya Naglar   √
Lunch med Sara   √
Sola   √
Aerobic   √
Städa   √
Dammsuga   √


Här en en dålig bild på mina fabulous nya naglar. Den här gången var jag lite "galen" och gjorde rosaglittriga naglar :) Är skitnöjd!


Tuesday

Dålig uppdatering...jag vet! Sjukt trevlig valborgsfirande i helgen iaf:) Tack tjejer! Hade inhandla lite nya kläder till helgen. På bilden ser ni en ljusturkos tunika från BikBok (199:-). Sen köpte jag nya skor fran scorette (vagabond 799:-) skit snygga pumps med kilklack. :) ska ta en bild på de så ni får se :) I veckan har jag massor att göra... Bl.a. nya naglar, köpa gardiner, ev bilkörra :D (hoppas)


RSS 2.0