Fredag!



Idag så väntar jag roliga överaskingar. Jag längtar!


Tråkigt

Just nu är jag bara supertrött från en heldag på jobbet (10-21). Så jag har inte så mycket att bjuda på. här kommer en bild. Förhoppningsvis kommer det lite fredags snacks imorgon ;)


working 1-9

I gång i månaden jobbar jag 13-21. Det är ett riktigt tufft pass, så nu laddar jag upp.




Bild från balen i umeå :)

Nytt från Gina





Tips: Gör din egen doftpåse

Jag tycker att en bukett blommer förgyller vardagen. Men det är synd att de inte håller så länge. Men när blommorna börjar sloka så använder jag de till att göra små doftpåsar. Super mysigt i garderoben eller på toan, eller som present. Men hur gör du?

1. Tar bort blommbladen och lägg de på torkning. Under tiden det torkar så sprayar man på sin favorit parfym. I detta fall Sarah Jessica Parker och Cascada.



2.Sy små påsar i ett "spetstyg" (så doften går igenom) och fyll de sedan med rosbladen (de blommbladen du har)



3. Knyt med ett sidenband och voliá!


Mig och mig själv

Imorgon är jag ledig! Jippie! Så då tänkte jag pyssla lite. Vad det blir får ni se imorgon :)

 


Saturday

Hektiskt dag på jobbet. Jag käkade lunch (risifrutti) i gallerians personalrum och hann ta några bilder. Nu ska jag iväg med Elin oh röjja Pite!

 


Nyårslöfte

Kan man kalla det ett nyårslöfte? Jag har ju faktiskt tjuvstartat! Jag har iaf bestämt att jag ska lära mig spela piano. Och nu har jag fått låna ett "piano" (i mindre storlek :P) av min farbror. Så nu ska jag lära mig påriktigt. Och förhoppningsvis då också kunna skriva ner all musik från mitt huvud. :)


Second hand

Besökte Kupan idag med min mor och min syster. Där fyndade jag massor: Skor, leopard tröja, julpynt och småplock. :)



 



 


Busy women

Ledig? Jag har idag varit på promenad, handlat, lunchat med mamma, dammat, damsugt lägenheten, vaskat, lagat mat (till middagsbjudning) och pianolektion (av mig själv)

Nu fortsätter jag!


Jag kunde inte hålla mig

Jag har tjuvstartat med julpyntet. Jag bryr mig inte om vad folk tycker om det, nu kunde jag inte hålla mig. :)




Kändisgalen

Är det något som många av er vet om mig så är det att jag är kändisgalen!!! Och bara därför så lyckas jag ju träffa många kändisar. Idag på jobbet så såg jag någon jag "kände" utanför salongen. Det var New York frun Åsa. Hade ju dock ingen kamera :P Måste säga att hon är snyggare i verkligheten. Ikväll visas ju det sista avsnittet på 3:an kl 21.00. Det speciella ikväll är att Åsa är i hennes vackra hemstad Piteå och även på min arbetsplats Paus. Där fick hon hennes hår fixat av min kollega Sanna. Hoppas det visas bara :) Måste ses!



Lördagsgodis



 




The bäst

Elin kom på besök ikväll :) Det var trevligt med lite sällskap. Grymt avundsjuk på henne som ska se volbeat imorgon! Kör hårt!



Här är dagens outfit :P nu kom det en sån också. Men det speciella med denna top och skärpet är att jag hittade de på rea, sammanlagt under hundralappen (från Vero moda:) Great



closet news



Det blev en t-shirt (99:-) och 3st trosor (99:-) från gina tricot och sedan en magisk fin väska (249:-) från Indiska

Ladies night

Jag skulle så hemskt gärna vilja åka på ladies night i Skellefteå, men plånboken ger inte tillåtelse. Hade ju varit så sjukt kul. Men jag fick nöja mig Ångsågens ladies night med inredarna Jon och Jim från tv3:s välkommen hem! Det var trevligt och nu hoppas jag att jag vinner på deras lotteri. :)














Kallt ute, varmt inne!





 

Både snön och inredningen i mitt fönster fastnade på bild. :)
Mysiga och förhoppningsfullt inspirerande bilder


Nytt igen


För ansiktet

Jag har införskaffat ny ansiktsrengöring. Ole henrikssen är de fantastiska märket! Det är helt otroligt bra och skillnaden märks direkt. Det är dock ett lite dyrare märke, men jag tycker att det är super!

 


Snö

Då snöar det! Jippie!!! Det kommer förståss inte ligga kvar men jag blir iaf överlycklig! Jag längtar massor efter julen, och den ska ju vara vit förståss. Och julpyntet har jag planerat i minsta detalj :) Hos mig ska man känna julstämning. Nu är det bara pyssel och julklappar kvar!


Make up



Jag har inte direkt någon favorit när det kommer till foundation. Men just nu testar jag Clinique. Jag använder consealer, flytande fondation och ett matt puder. Jag tycker att man får använda ganska mycket för att det ska täcka bra. Me det håller hela dagen och är lätt att tvätta bort! :)

 



Idag har jag gjort en svag sotning. Om man vill ha bättre sotning så skulle jag använda en primer som förstärker färgena. Jag målar alltid brynen, ganska svagt men dock. Bara för att jämna ut dom mest. Precis under brynet lägger jag en ljusare skugga för att få ett lyft. Nyanserna idag blev lite gråskala.Och lite rouge förgyller sminkningen. Annars håller jag det ganska simpelt.





Nu känner jag mig lite friskare! Då är det bara hålla tummarna att man kan njuta av LördagsKvällen! :) /K


Gammalt nytt

 

 


värme




En bild från Kleopatra beach i Turkiet. Jag råkade kika igenom bilderna från när vi var i turkiet med familjen. Det kanske var ett misstag! Nu vill jag inget hellre än att åka till värmen. Man får väl längta till jul istället! :) I den kylan finns det faktiskt mycket mer värme än man kan tro. /K

vill ha

Ser ni mönstret? Jag älskar verkligen one shoulder dresses! Och nu är jag sugen på att införskaffa en ny. Men vilken? Jag kan inte bestämma mig. Alla dessa kommer från Nelly.se. Kanske blir två stycken? Men den i mitten nederst kostar ca 1400:- (lite svidigt). Så vi får väl se. Nu är det ju snart vinter och då ska det ju passa med tights till också?!



Shoppa

Jag är så sugen på att shoppa. Eller att bara få sminka mig och vistas ute. Jag har suttit och skrivit långa listor på vad jag vill ha. Allt från smink och käder till inredning och MAT! Jag är verkligen ashungrig! Men jag får väl se dessa dagar som en dietvecka (ofrivilligt men). Nu ska jag sätta mig och se säsongspremiären av desperate housewives!  

En bild från i vintras! Fina hår! Nu blir det nog snart på utsparning! /K


Förslappad

Lördagar är det inget bra på tv! Så är det bara. Så istället blev det lite gamla goda filmer. "Mean Gils" och "En princessas dagbok"! Två stycken american teenagemovies som jag aldrig blir less.


Förebild

Tuva Novotny! Vilken tjej! Inte nog med att hon är snygg och smart hon är också en riktigt bra skådespelerska. Tuva en en stor förebild för mig. När man ser henne blir man inspirerad på alla plan, börja träna, köpa nya kläder, utveckla sig själv och mycket mycket mer. Nu ska hon också vara med i de stora filmen Eat Pray Love! Där Julia Roberts också spelar. Längtar efter att se den!



Låt insirationen flöda

återhämtning

Operationen gick bra! Jämfört med vad jag hade väntat mig så mår jag ju bra. Men det beror ju på hur man definierar bra. Att inte kunna prata utan att det gör ont och vara så svullen så att bara flytande föda går ner, grymt jobbigt men jag överlever. Har faktiskt ingen ork till att skriva något mer. Jag bjuder på några bilder istället!

Före operationen



Iklädd i de superfina sjukhuskläderna


Efter operationen

Sover hela tiden. Och här, fångat på bild när jag sover med öppna ögon! (de vänstra ögat rättare sagt) 


Tack alla som har uppmuntrat mig! Det har jag behövt! Kram


RSS 2.0